1134 Budapest

Klapka u. 17.

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap: 08-18

Padlástakarítás

PADLÁSTAKARÍTÁS

A galambürülék számtalan betegséget terjeszt, mikrobákat és élősködőket tartalmaz. Savassága miatt erősen roncsolja a felületet, a kiszáradt guanó pedig asztmatikus rohamokat, allergiát is kiválthat.

Vállaljuk padlások, pincék teljes körű takarítását, galambtetemek, galambürülék eltakarítását, elszállítását és fertőtlenítését. A legjobb fertőtlenítő szereket használjuk, melyek után a kezelt térben minden vírus, baktérium és gomba minden formája elpusztul. A galambürülék nagy súlyánál fogva statikai problémákat, savas kémhatása miatt pedig korrodálást is okozhat. Gyorsan megszabadítjuk a madárürüléktől és fertőtlenítjük az adott helyet, hogy ne kelljen a kórokozók miatt aggódnia. Legyen szó családi házról, vagy panel lakásról, szakértő csapatunkra számíthat.

A padláson az évek alatt sok lom gyűlik fel, ami nem csak helyhiányt okoz, hanem több veszélyt is rejt. Tűzbiztonsági szempontból a zsúfolt, áttekinthetetlen terek nem előnyösek, valamint a kártevők is bevehetik magukat. Ilyenkor kártevő-mentesítésre is szükség van, amiben szintén tudunk segíteni. A padlás takarítása, lomtalanítása néhány évenként szükséges, és jobb profi takarító céget megbízni vele, mintsem gyakorlatlanul nekilátni a dolognak. A lomokat zsákban, vagy konténerben egyszerre el is visszük.

A fertőtlenítést a legkorszerűbb ULV ködképzőgéppel végezzük, mely a legjobb eredmény mellett a lehető legkevesebb fertőtlenítőszert juttatja a területre. A legjobb fertőtlenítő szereket használjuk, melyek után a kezelt térben minden vírus, baktérium és gomba minden formája elpusztul és a terület tökéletesen kórokozómentes lesz.

Scroll to Top

Készpénzes fizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk szolgáltatásaink árából

Kérjük, a kedvezmény igénybevételét előre jelezzék!