1134 Budapest

Klapka u. 17.

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap: 08-18

Ágyi poloska irtás

Az ágyi poloska egyre nagyobb gondot jelent világszerte, és ha egyszer valamelyik lakásban felütötte a fejét, nagyon nehezen lehet megfékezni a további terjedését. Az ágyi poloska gyors irtása és a hatékony védekezés ellene ugyanis kizárólag szervezetten és rendszerszemléletben lehetséges. Ahhoz azonban, hogy a szakembereink a lehető legjobb eredményt érjék el, az önök együttműködése is elengedhetetlen. Éppen ezért fontos megismernie, hogy a megrendelt ágyi poloskairtás milyen előkészületeket illetve utómunkálatokat igényel az Ön részéről.

agyi-poloska

Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a legfontosabb teendők és ismeretek alábbi összesítésével:

A hatékony ágyi poloskairtás előfeltételei

Mi a teendő ágyi poloskairtás után?

Mit tudunk az ágyi poloskáról?

Az ágyi poloska (Cimex lectulariusvérszívó élősködőként az ember lakókörnyezetében él és a szabad természetben hosszabb időn keresztül nem életképes. Lárvái és kifejlett egyedei egyaránt röpképtelenek, ezzel összhangban a lakóépületekbe minden esetben passzív módon, behurcolás révén kerülnek be. A lakóépületekbe bekerülve viszont már aktív módon, a saját lábaikon is képesek eljutni egyik helyiségből a másikba, miközben keresik az életfeltételeiknek leginkább megfelelő helyet.

Az ágyi poloskák rejtőzködő életmódú rovarokként olyan környezetben érzik magukat a legjobban, ahol megfelelő mennyiségű búvóhelyet találnak. Ezen kívül fontos még az adott helyiség hőmérséklete is, hiszen az ágyi poloskák számára a legideálisabb a 25 °C körüli hőmérséklet, míg 15 °C alatt illetve 37 °C felett leáll a fejlődésük. Ennek megfelelően az alábbiakban felsorolt útmutatások maradéktalan betartásával megakadályozhatja az ágyi poloska megtelepedését és elszaporodását az otthonában és a munkahelyén.

További információk: Ágyi poloska

Hogyan előzhető meg, hogy az ágyi poloskák bejussanak hozzánk?

HA BÁRMILYEN TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN, KÉRJÜK, HÍVJON BIZALOMMAL!

HÍVJA HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG 08-18 ÓRA KÖZÖTT A 06 30 355 9390 / 06 30 631 2183 TELEFONSZÁMOKAT,
VAGY KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT AZ ALÁBBI GOMBRA KATTINTVA
INFORMÁCIÓ!
Scroll to Top