1134 Budapest

Klapka u. 17.

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap: 08-18

Fertőtlenítés

FERTŐTLENÍTÉS, FERTŐTLENÍTŐ TAKARÍTÁS

Lépcsőházak, lakások, épületek, csarnokok, irodák hagyományos és ózongenerátoros fertőtlenítését vállaljuk, akár 2 órán belül!

Mikor ajánlott fertőtleníteni a területet?

A fertőtlenítő takarításra sok esetben szükség lehet. Amennyiben biztosra akar menni, érdemes szakembereket megbíznia ezzel a munkálattal.
Egy csőtörés után vagy egyéb javítási munkálatot követően, de akár a lakásfelújítás után, vagy egy elhanyagolt padlástér esetében is szükséges lehet a fertőtlenítő takarítás.
Elhunytak után is elengedhetetlen a fertőtlenítés. Ez azonban nem könnyű, főleg a régi, és sok esetben nem túl jó állapotban lévő lakásokat nehéz kitakarítani.

És még néhány fertőtlenítési munkálat...

Milyen fertőtlenítő szereket alkalmaznak?

Az épületek fertőtlenítése kizárólag az egészségügyi szolgáltatásban szabályozott, kidolgozott és felügyelt; a fertőtlenítő eljárások alkalmazására bevizsgált és engedélyezett; meghatározott hatásspektrumú tisztítószerekkel, takarítási eljárásokkal és eszközökkel végezhető ma Magyarországon.

Hol ajánlott a fertőtlenítő takarítás?

permetezo-fertotlenites
Image by Dimitris Vetsikas from Pixabay
takaritas
Image by 6581245 from Pixabay

A fertőtlenítés folyamata

Az erősen szennyezett felületeket meg kell tisztítani, és a szennyeződést el kell távolítani a helyiségből. A fertőtlenítőszert permetező készülékkel visszük fel a felületre.

Miután a fertőtlenítő anyag megszáradt és kifejtette hatását a kórokozókkal szemben (gomba, baktérium stb..), a fertőtlenítőszert eltávolítjuk a felületről. A kezelés hatására nem csak a veszélyes baktériumok tűnnek el, hanem a kezelés megszünteti a kellemetlen szagok forrását is.

Az épület típusától függetlenül fertőtlenítő takarítást és szagtalanítást végre lehet hajtani panelházakban, társasházakban, irodaházakban, raktárépületekben, családi házakban.
Kizárólag környezetbarát, az egészségre nem káros, korszerű fertőtlenítő és tisztítószerekkel dolgozunk. A munka során ügyelünk a szerek biztonságos kezelésére és a kezelt felületek megóvására.

Fertőtlenítő szereink széles hatás spektrumúak.
Bactericid, fungicid, sporocid, virocid, tubercolocid, MRSA, madárinfluenzára teszteltek.
Kollégáink szigorúan dokumentáltan kezelik a fertőtlenítőszereket, kiemelt figyelmet fordítva a hígítási arányra és behatási idő betartására.

HA A FERTŐTLENÍTÉSSEL KAPCSOLATBAN BÁRMILYEN TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN, KÉRJÜK HÍVJON BIZALOMMAL!

HÍVJA HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG 08-18 ÓRA KÖZÖTT A

06-30-355-93-90 ÉS 06-30-631-21-83 TELEFONSZÁMOT
VAGY KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT AZ ALÁBBI GOMBRA KATTINTVA
INFORMÁCIÓ!
Scroll to Top