1134 Budapest

Klapka u. 17.

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap: 08-18

Kártevőmentesítés társasházak részére – különleges ajánlat

Csótányirtás társasházak részére már 5000 Ft-tól!

Azokban a társasházakban, ahol sokan, sokszínűen laknak, még mindig hatalmas problémát okoznak a csótányok, ágyi poloskák, néha a patkányok, galambok is.

Kifejezetten igaz ez a paneles technológiával épült házakra, mert ott a strangok mentén könnyedén „költöznek” az apró rovarok, illetve az elhanyagolt, nem használt pincékbe, padlásokba szívesen beveszik magukat a madarak és a különféle rágcsálók. A hangyák, darazsak is gyakran okoznak kellemetlenséget, akár a falakba is befúrják magukat.

közelről egy csótány tetem
kukatároló

Ahogy beköszönt a hidegebb idő, egyre több és több rovar jelenik meg, mert bent mindig talál élelmet. Míg korábban a rágcsálók a kertes házakban voltak jelen, egyre sűrűbben fordul elő, hogy a panel-, téglaházakban is megfordulnak. Kifejezetten a kukatárolóknál és azok környékén jelentenek fenyegetést, mert az ott felhalmozódott szemétben táplálékot keresnek. Megelőzésképpen ajánljuk ezen helyiségek alaposabb takarítását, mert ha nincs étel, nem jön a kártevő sem. Továbbá a szellőzőket is rendszeresen ki kell tisztítani, mert ott is felhalmozódhat a szemét.

Ki végzi el a társasházak rovarirtását?

A közös helyiségek rovar- és rágcsálóirtásáról való gondoskodás minden esetben a közös képviselet dolga.

A 18./1998. (VI. 3.) NM rendelet – Egészségügyi kártevők elleni védekezés – alapján a lakott területeken kötelező rendszeresen gondoskodni a rendszeres kártevőirtásról. Alább megismerheti a rendelet ide vonatkozó részét:

(4) * Az egészségügyi kártevők elleni védekezésről, a költségek fedezéséről, valamint a szükséges rendszabályok és eljárások végrehajtásáról az érintett terület vagy épület tulajdonosa (bérlője, használója, kezelője), illetőleg a gazdálkodó szerv vezetője vagy üzemeltetője (a továbbiakban együtt: fenntartója) köteles gondoskodni

(5) * Amennyiben a fenntartó a (4) bekezdésben foglaltaknak nem tesz eleget, a járási hivatal kötelezi az egészségügyi kártevők elleni védekezésre.

(6) * A fenntartó a védekezést - ha jogszabály másként nem rendelkezik - saját kivitelezésben is elvégezheti, amennyiben rendelkezik az egészségügyi kártevőirtás végzéséhez szükséges, jogszabályban előírt személyi és tárgyi feltételekkel. Ennek eredménytelensége esetén a járási hivatal elrendeli egészségügyi kártevőirtással hivatásszerűen foglalkozó szakvállalkozás igénybevételét.

A Rovarstop.info küldetésének érzi, hogy a bérházakban, társasházakban professzionális rovar- és rágcsálóirtást végezzen.

Kérjen ajánlatot, vagy hívja az alábbi telefonszámok egyikét!

06-30-355-9390
06-30-631-2183

Hogy a házaknak ne jelentsen túl nagy megterhelést rendkívül kedvező áron tudjuk nyújtani szolgáltatásunkat.

A csótányirtást megelőző jelleggel évente kétszer tanácsos végezni permetezéssel, gélezéssel, porozással, ködképzéssel – helyszíntől függően. Amennyiben csótányfertőzöttség mutatható ki a házban, gyakrabban ajánlott irtani, 3-4 havonta meg kell ismételni a vegyszerek kihelyezését.

Csótány-monitoring szolgáltatásunkkal pedig nyomon tudjuk követni a fertőzöttség mértékét és változását.

olcsó megoldás rovarirtásra

Csótánymentes magánlakás - ki felel érte?

A házfelügyelet kötelessége a közös helyiségekről gondoskodni, míg a lakók a saját lakrészükért felelnek.

Joguk van megválasztani, hogy kivel végeztetik ez az irtást, illetve választhatják a gondnoksággal szerződésben álló szakembert is – az utóbbi esetre a közös képviselő kötelezheti a lakókat, ha az a társasházi szervezeti és működési szabályzatban le van fektetve (ilyen eset lehet például egy csótányinvázió).

A 2003. évi CXXXIII. törvény – a társasházakról szóló ide vonatkozó szakasza:

20. § (1) A tulajdonostárs köteles:

b) lehetővé tenni és tűrni, hogy a külön tulajdonú lakásába a közösség megbízottja a közös tulajdonban álló épületrészekkel, berendezésekkel összefüggésben a szükséges ellenőrzés, a rendkívüli káresemény vagy veszélyhelyzet fennállása miatt a lakáson belül szükséges hibaelhárítás, valamint a fenntartási munkák elvégzése céljából arra alkalmas időben bejuthasson a tulajdonostárs, illetőleg a bentlakó szükségtelen háborítása nélkül,

c) a szükséges intézkedést megtenni ahhoz, hogy a vele együtt lakó személy, valamint az, akinek lakása használatát átengedte, betartsa a b) pont és a 16. § rendelkezéseit

Akciós ajánlatunk társasházak részére

Amennyiben egy társasház minimum 50 albetéttel rendelkezik, és minden lakásban el kell végezni a csótányirtást, a Rovarstop.info kedvezményesen nyújtja szolgáltatását:

Lakásonként bruttó 5000 Ft-ért vállaljuk a csótányirtást,

a közös helyiségek kezelését pedig ingyen!!!*

Kihagyhatatlan ajánlat minden társasház számára, akik odafigyelnek a ház rendezettségére.
Fontolják meg, és vegyék fel velünk a kapcsolatot!

*Jelen ár nem minősül ajánlattételnek, minden esetben kérjen egyedi árajánlatot!

Ágyi poloska egészen közelről

Amennyiben a házban ágyi poloska jelent meg, ott érdemes komplexen kezelni a dolgot és minden egyes magánlakásban kell irtást végezni, mert ezeknek a vérszívóknak a legkedvesebb élőhelye az ágy és annak környéke. Ha az ágyi poloskák nem jutnak elegendő élelemhez (vérhez), megkeresik a legközelebbi forrást, és átvándorolnak a szomszédba. Így ahol sok lakás van egymás mellett, gyakorta mindegyiket egyszerre kell gondozni a teljes hatékonyság elérése érdekében.

Ha a társasház keresi fel cégünket több albetét együttes irtására, kedvezményes egyedi árat tudunk biztosítani.
darázs tükörképpel

A darazsak legtöbbször a tető deszkái között, a falak eldugott réseiben jelennek meg. De az arra allergiásoknál akár életveszélyes fenyegetést is jelenthetnek.

Darázsirtás esetén szintén egyedi, pénztárcabarát árajánlatot tudunk adni – előzetes felmérés alapján.
galambok a járdán

Ha a padláson vagy pincében rágcsálók vagy egyéb kártevők jelentek meg, padlástakarítási, fertőtlenítési szolgáltatásunkkal állunk szíves rendelkezésükre.

A galambokat is szükséges elűzni, mert rengeteg fertőzést terjesztenek, a guanó pedig mérgező.

Ha a társasházat ellepték a galambok, esetleg a rágcsálók, patkányok, egerek, hívjanak, és rövid határidőn belül mentesítjük Önöket!

HA A TÁRSASHÁZI KÁRTEVŐIRTÁSSAL KAPCSOLATBAN TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN, KÉRJÜK HÍVJON BIZALOMMAL!

HÍVJA HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG 08-18 ÓRA KÖZÖTT A

06-30-355-93-90 ÉS 06-30-631-21-83 TELEFONSZÁMOT
VAGY KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT AZ ALÁBBI GOMBRA KATTINTVA
INFORMÁCIÓ!
Scroll to Top

Készpénzes fizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk szolgáltatásaink árából

Kérjük, a kedvezmény igénybevételét előre jelezzék!