1134 Budapest

Klapka u. 17.

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap: 08-18

Fertőzött bútorok elszállítása

fertőzött bútorok elszállítása
fertőzött bútorok elszállítása

Nem tudja, mit tegyen a rovarral fertőzött bútorral?

Ha a bútora annyira megfeltőződött rovarokkal – például ágyi poloskával, hogy már nem lehet kitisztítani; vagy fél a továbbfertőződéstől, mi elszállítjuk és megsemmisítjük azt.

Sokan azt gondolják, hogy egy gondos tisztítás után újra tudják majd használni szeretett ágyukat, kedvenc kanapéjukat. Azonban egyes kártevő rovarok, pl. ágyi poloska vagy csótány képes a bútorok legmélyebb repedéseibe, kárpitjába is beférkőzni, lerakni petéjét. Egy rovarirtás folyamán az élő egyedeket ugyan kiirtjuk, de a pete, lárva formájúakat nem biztos, hogy hatékonyan el tudjuk pusztítani. Ilyenkor ajánlott egy ismételt kezelés. A bútorok belsejébe azonban nem tud bejutni minden esetben a köd vagy gáz, így az ott található rovarok egy kis idő elteltével ismét szaporodni képesek.

Ezt megelőzendő érdemes megválni a bútortól, ha szeretnénk megelőzni a későbbi kellemetlenségeket, és a nemkívánatos kártevőket örökre el szeretnénk felejteni.

Vállalkozásunk szakosodott az ilyen típusú bútorszállításra, így gondosan becsomagoljuk, az érintett bútort, és megsemmisítésre elszállítjuk. Saját gépkocsinkkal a szemétégetőbe visszük, ahol elvégzik az utolsó munkafolyamatot, az elégetést

ágyi poloskák egy ágyon

Így néz ki egy ágyi poloskával fertőzött heverő

Bútorszállítási ajánlatunk rovarirtóknak

Ön rovarirtó vállalkozást működtet, de meggyűlt a baja a fertőzött bútorok elszállításával? Nincs rá kapacitása, vagy megfelelő járműve?

Hívjon minket, és segítünk! Szakszerűen becsomagoljuk a rovarfertőzött bútordarabot, és elvisszük megsemmisíteni.

Budapesten, és 30 km-es körzetében számíthat ránk, előzetes egyeztetés után megjelenünk a kívánt helyszínen.

fertőzött bútor becsomagolása

HA BÁRMILYEN TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN, KÉRJÜK, HÍVJON BIZALOMMAL!

HÍVJA HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG 08-18 ÓRA KÖZÖTT A 06 30 355 9390 / 06 30 631 2183 TELEFONSZÁMOKAT,
VAGY KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT AZ ALÁBBI GOMBRA KATTINTVA
INFORMÁCIÓ!
Scroll to Top