1134 Budapest

Klapka u. 17.

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap: 08-18

Lakáskiürítés, lomelszállítás

Új lakásba költözik, esetleg örökölt egy ingatlant? Az pedig tele van nemkívánatos lommal, amivel nem tud mit kezdeni? Önnek a Rovarstop.info szakembereire van szüksége! Kollégáink rövid időn belül megszabadítják Önt a gondtól, az ingatlan üres és tiszta lesz.

Legyen szó padlás vagy pince kiürítéséről, garázs vagy nyaraló kipakolásáról vagy egész ház lomtalanításáról – mindenben számíthat ránk! Lakáskiürítés gyorsan és kedvező áron!

Ajándék ózonos fertőtlenítést vagy szükség esetén ingyenes rovarirtást adunk minden megrendeléshez!

Lakásfertőtlenítés
Michelangelo Buonarroti fotója a Pexels oldaláról

Bizonyára Ön is sok olyan hirdetést olvasott már, hogy „Ingyenes lomtalanítás, lakáskiürítés”.
Nos, ez mind szépen és jól hangzik, azonban az apró betűs részben kiderül, hogy még sincs ingyen. Ezek a szolgáltatások olyan feltételekhez vannak kötve, melyek csak kevesek számára teljesíthetők. Amennyiben az ingatlanban nincsenek Biedermeier bútorok vagy legalább egy Picasso, amit jó áron lehet értékesíteni, akkor Önnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia – vagy rosszabb esetben nem is vállalják az elszállítást.

A Rovarstop.info munkatársai nem állítanak fel feltételeket, bármit elszállítanak az ingatlanból, mindezt jutányos áron.

Előzetes felmérés alapján tudunk árajánlatot adni, melyben már nem lesznek rejtett költségek. A megadott, végleges ár tartalmazni fogja a kipakolás díját, a csomagolóanyagokat, az üzemanyagköltséget, a lom leadásának összegét is. Az elvégzett munkáról AAM számlát állítunk ki.

Lakásürítés

Sok esetben lehet szükség egy lakás, ház teljes kiürítésére.

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a bútorszállítás terén. A lomokat becsomagoljuk, hogy például társasházi lakás esetén ne szórjuk szét a folyosón, illetve a kíváncsi szomszédok szemei elől eldugjuk a holmit.

Előfordulhat, hogy a helyiség(ek) rovarral, ágyi poloskával fertőzöttek. Ilyenkor a bútorokat különös gonddal kell kezelni.

Lehet, hogy a bútor még menthető volna, de ilyen esetben ezt nem ajánljuk, mert az állatok petetokjai nem feltétlenül pusztulnak el elsőre, és a költözés során az új helyen megint megjelennének. Meggyőződésünk, hogy azok a bútordarabok, melyek nagy mértékben fertőzöttek ágyi poloskával, már nem használhatóak, akár a szerkezetük is meggyengülhetett. Őszintén ajánljuk a rovarral fertőzött bútorelszállítási szolgáltatásunkat, mely során speciális felszereléssel érkezünk a helyszínre, szakszerűen csomagoljuk az említett bútorokat, és megsemmisítésre szállítjuk el.

Amennyiben Ön teljes lakáskiürítést rendel a Rovarstop.info-tól, rovarfertőzés esetén ajándékba adjuk a rovarirtást, hogy miután az ingaltan kiürül, a bogarakkal se legyen gondja.

Lomelszállítás

Lomelszállítás

A lomok gyakran felhalmozódnak a padlásokon, pincékben, olyan helyeken, ahol kevesebbszer fordulunk meg.

Általában ilyen, és ehhez hasonló indokokkal tároljuk el a dolgokat, melyeket aztán otthagyunk és egyre csak rakódik. Persze létezik ingyenes lomtalanítás, amit az önkormányzatok szerveznek, de csak évente egyszer. És akkor vagy elfelejtjük, vagy nincs kedvünk, időnk vele foglalkozni. Így aztán akkor vesszük észre, mennyi összegyűlt holmink van, amikor valami történik, eladjuk, felújítjuk stb. az ingatlant.

Ilyen esetekben szükség van egy szakavatott cégre, aki segít megszabadulni a lomoktól. Hívja a Rovarstop.info-t a 06-30-355-9390-es telefonszámon, és a lehető legrövidebb időn belül Ön fellélegezhet. Budapest területén belül ingyenes kiszállást vállalunk, mely a felmérés esetére is igaz. Így nincs vesztenivalója akkor sem, ha nem fogadja el az ajánlott árat.

Hagyaték felszámolás, hagyaték lomtalanítás

A gyász sajnos életünk része. Amikor elhunyt egy hozzátartozónk, nehéz megélni a napokat. Sajnos ilyenkor is vannak kötelező teendők – ilyen az örökség kezelése, a hagyaték felszámolása is.
Azonban, ha olyan ingatlant öröklünk, mely tele van lomokkal és hulladékkal, a hátunk közepére sem kívánjuk, hogy ezzel foglalkozni kelljen. Ráadásul az emlékek is előtörhetnek, mely megnehezíti az elengedést.

Segítünk Önnek feldolgozni a limlomot, teljes diszkréciót vállalunk, és ily módon Önnek majd csak a kiürült, tiszta lakást kell majd élveznie. Lakáskiürítés a Rovarstop.info-tól.

Lakáskiürítés

Miért válasszon minket?

Lakáskiürítés után ózonos fertőtlenítést adunk ajándékba

Felelősségbiztosítással rendelkezünk, így nem kell féltenie ingatlanát

Rovarfertőzöttség esetén ajándék rovarirtás

Megbízhatóság, több éves tapasztalat

Árajánlat után fix ár

Az ingatlan kiürítés, hagyaték elszállítás folyamata

  • Miután Ön felveszi velünk a kapcsolatot, minden esetben a helyszíni felmérés következik. Ennek Budapesten és 30 km-es vonzáskörzetében nincsen díja, messzebb pedig a kiszállás díját számoljuk fel, melyet megrendelés esetén levonunk a végösszegből.
  • A munkavégzés napját előre egyeztetett időpontban határozzuk meg, a lehető legközelebb ahhoz, amikor Ön szeretné.
  • A lomokhoz szükséges csomagolóanyagot mi biztosítjuk, az elszállítást saját gépkocsinkkal végezzük.
  • A holmikat a hivatalos hulladéklerakó pontokra visszük, melynek díját mi álljuk. Garantáltan nem fogja a bútorait az út mentén viszont látni, mely borsos büntetést vonna maga után.
  • Amennyiben szükséges, a szemétégetőbe szállítjuk a dolgokat.
  • Minden egyéb kérdés megválaszolására a helyszínen van lehetőség, amikor felmértük a munkát.

Ha sikerült Önt meggyőzni, hogy minket válasszon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

HA A LAKÁSKIÜRÍTÉSSEL VAGY LOMELSZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN BÁRMILYEN TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN, KÉRJÜK, HÍVJON BIZALOMMAL!

HÍVJA HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG 08-18 ÓRA KÖZÖTT A

06-30-355-93-90 ÉS 06-30-631-21-83 TELEFONSZÁMOT
VAGY KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT AZ ALÁBBI GOMBRA KATTINTVA
INFORMÁCIÓ!
Scroll to Top